installing gungame 5.1 Crash my server :(

Ask questions and share info about GunGame 5

Postby Legerarmy » Thu Oct 14, 2010 5:34 pm

Where is my support? :(

Somebody who got a good running gungame 5.1
Plz put the eventscript files, ES Files en Gungame files to 1 zip en let me download to try :(
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby Legerarmy » Thu Oct 21, 2010 11:00 pm

Where is the support :(
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Re: installing gungame 5.1 Crash my server :(

Postby lqhnybear » Fri Oct 22, 2010 2:45 am

I think your attitude is making people not want to help you. Try being a little humble and stop demanding things of people. It's not like this is a paid piece of software. ;)
HnyBear's WhoreHouse - 207.210.253.104:27015
Image
lqhnybear

Private 1st Class
Private 1st Class
User avatar
 
Posts: 133
Joined: Thu Oct 08, 2009 4:48 am
Location: North Bay Village, Fl

Postby Legerarmy » Sat Oct 23, 2010 3:01 pm

Yes, sorry.

I tryed a lot of things to make my gungame server works.
Now i have already 2 months a gungame server whitout gungame :(

I realy like gungame and want to play it on my own server :$
So please, help me :)
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby satoon101 » Sun Oct 24, 2010 2:10 am

Ok, let's do this step by step. Please do not get ahead of me, and please do exactly as I say/ask.

First, shut down your server. Then, delete everything from your server's ../cstrike/addons/ directory as well as delete your server's ..cstrike/cfg/gungame51/ folder. And, remove any lines with es_load from your server's autoexec.cfg and server.cfg files.

Once that is done, install 'only' the newest EventScripts. Start your server, and use plugin_print in your server's console (or if you do not have access to the server's console, use rcon plugin_print in your client console). Post the output here.

We're doing this step by step to make sure everything is done correctly, and to find exactly where the error is occurring, so please be patient.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Postby Legerarmy » Sun Oct 24, 2010 7:29 pm

Ok i did what you sad:



plugin_print
Loaded plugins:
---------------------
---------------------
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby satoon101 » Sun Oct 24, 2010 8:16 pm

Ok, just to verify, did you use plugin_print on the server console or your client console? And, if in client, did you make sure to use rcon plugin_print? Just need to make sure you used the proper command, as it seems EventScripts isn't even loaded now. Also, just to make sure, you did install the correct version of EventScripts:
http://forums.eventscripts.com/viewtopi ... 28&t=40765

Download the CS:S and TF2 (Orangebox) version for the correct Operating System your server is on. Also, make sure after you install that version to make the fix noted under Known Issues.

After doing all that, again, try plugin_print .

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Postby Legerarmy » Sun Oct 24, 2010 9:28 pm

I use Putty (linux) to control my servers.
then:
screen -x public2
so now i'm in the server console.
then
plugin_print

so yes, i sad it as console.

now i installed and edited cfglib.py

plugin_print
Loaded plugins:
---------------------
0: "Mattie's EventScripts, http://www.eventscripts.com, Version:2.1.1.360"
---------------------
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby satoon101 » Sun Oct 24, 2010 10:57 pm

Ok, so now ES is install correctly, so go ahead and install the newest SPE from this link:
http://forums.eventscripts.com/viewtopi ... 25&t=29657

Again, use plugin_print to verify that both plugins are working.

After confirming that, log onto the server and play around a bit, to verify that the server does not crash at this point.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Postby Legerarmy » Sun Oct 24, 2010 11:06 pm

plugin_print
Loaded plugins:
---------------------
0: "Source Python Extensions, 2009 - 2010, your-name-here"
1: "Mattie's EventScripts, http://www.eventscripts.com, Version:2.1.1.360"
---------------------

Got 4 bots in it, running perfect.
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby satoon101 » Mon Oct 25, 2010 1:44 am

Ok, now, shut down the server. Then, download and install the newest GunGame5.1 (just updated a few days ago):
http://addons.eventscripts.com/addons/view/gungame51

Do not add any es_load's to your config files, just leave them as they are. Boot up your server. If you have any bots on it, remove them, as well as do not log onto it yourself. With the server empty of any players, use es_load gungame51 in the server's console. Post the output here after loading it.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Postby Legerarmy » Mon Oct 25, 2010 3:02 pm

Did what you sad

get this:

es_load gungame51
11
Server logging enabled.
L 10/25/2010 - 16:49:13: Log file closed
Server logging data to file logs/L1025086.log
L 10/25/2010 - 16:49:13: Log file started (file "logs/L1025086.log") (game "/home/public2/orangebox/cstrike") (version "4349")
L 10/25/2010 - 16:49:13: "Steve<3><BOT><>" connected, address "none"
L 10/25/2010 - 16:49:13: "Steve<3><BOT><Unassigned>" joined team "CT"
Uploading dump (in-process) [proxy '']
/tmp/dumps/crash_20101025164913_1.dmp
success = yes
response:  CrashID=bp-2f724e7d-1b36-47d3-914a-7d7c02101025

./srcds_run: line 348: 17652 Segmentation fault      (core dumped) $HL_CMD
Add "-debug" to the ./srcds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Mon Oct 25 16:49:15 CEST 2010: Server restart in 10 seconds

 

Oeps! bot_add! deleted in server.cfg.

Now running whitout bots:
es_load gungame51
11
Server logging enabled.
L 10/25/2010 - 16:51:03: Log file closed
Server logging data to file logs/L1025090.log
L 10/25/2010 - 16:51:03: Log file started (file "logs/L1025090.log") (game "/home/public2/orangebox/cstrike") (version "4349")
[1/8] Initializing GunGame $version...
[2/8] Executing configs...
        gg_default_addons.cfg
        gg_objectives_settings.cfg
        gg_en_config.cfg
        gg_punishment_settings.cfg
        gg_afk_settings.cfg
        gg_map_vote.cfg
        gg_warmup_round.cfg
        gg_dead_strip.cfg
        gg_welcome_msg.cfg
        gg_random_spawn.cfg
        gg_noblock.cfg
        gg_convert.cfg
        gg_multi_level.cfg
        gg_multi_nade.cfg
        gg_handicap.cfg
        gg_reload.cfg
        gg_dissolver.cfg
        gg_stats_logging.cfg
        gg_friendlyfire.cfg
        gg_knife_elite.cfg
        gg_spawn_protect.cfg
        gg_spawnpoints.cfg
        gg_turbo.cfg
        gg_earn_nade.cfg
        gg_nade_bonus.cfg
        gg_leaderweapon_warning.cfg
        gg_knife_pro.cfg
        gg_deathmatch.cfg
        gg_elimination.cfg
[EventScripts] Loaded gungame51
L 10/25/2010 - 16:51:03: server_cvar: "gg_weapon_order_file" "default_weapon_order"
L 10/25/2010 - 16:51:03: server_cvar: "gg_weapon_order_sort_type" "#default"

[GunGame] Weapon Order: default_weapon_order

[GunGame] +-------+-----------+---------------+
[GunGame] | Level | Multikill |    Weapon     |
[GunGame] +-------+-----------+---------------+
[GunGame] |   1   |     1     |         glock |
[GunGame] |   2   |     1     |           usp |
[GunGame] |   3   |     1     |          p228 |
[GunGame] |   4   |     1     |        deagle |
[GunGame] |   5   |     1     |     fiveseven |
[GunGame] |   6   |     1     |         elite |
[GunGame] |   7   |     1     |            m3 |
[GunGame] |   8   |     1     |        xm1014 |
[GunGame] |   9   |     1     |           tmp |
[GunGame] |  10   |     1     |         mac10 |
[GunGame] |  11   |     1     |       mp5navy |
[GunGame] |  12   |     1     |         ump45 |
[GunGame] |  13   |     1     |           p90 |
[GunGame] |  14   |     1     |         galil |
[GunGame] |  15   |     1     |         famas |
[GunGame] |  16   |     1     |          ak47 |
[GunGame] |  17   |     1     |         scout |
[GunGame] |  18   |     1     |          m4a1 |
[GunGame] |  19   |     1     |         sg552 |
[GunGame] |  20   |     1     |           aug |
[GunGame] |  21   |     1     |          m249 |
[GunGame] |  22   |     1     |     hegrenade |
[GunGame] |  23   |     1     |         knife |
[GunGame] +-------+-----------+---------------+
Weapon Order Changed! Restarting in 2 seconds!
 
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby lqhnybear » Mon Oct 25, 2010 3:24 pm

Looks to be running fine without bots. What map is your default start map for your server? Some maps crash with bots no matter what you do.

    gg_minesweeper_ggn

is an example of such a map. It runs fine without bots, but the second a bot joins a team BAM the server crashes. To me it would appear you may need to go through all your maps and make sure which ones work and which one don't, with the bots.
lqhnybear

Private 1st Class
Private 1st Class
User avatar
 
Posts: 133
Joined: Thu Oct 08, 2009 4:48 am
Location: North Bay Village, Fl

Postby satoon101 » Mon Oct 25, 2010 3:37 pm

Yes, it does seem as if not having bots on when you load GunGame, it loads properly. Now, 'after' you load GunGame without bots, what happens when you add bots? Also, what happens when you join the server prior to adding bots, and even after adding the bots?

As lqhnybear suggested, try this on different maps as well.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Postby Legerarmy » Tue Oct 26, 2010 3:26 pm

ok, Server crasht on some maps...
Also crasht te server if I boot with bots..

I hope it will be fixed in the new release :)
Thanks for the support satoon
Legerarmy

Private
Private
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:58 pm

Postby satoon101 » Tue Oct 26, 2010 4:02 pm

What about when you 'add' bots 'after' GunGame is already loaded? Unfortunately, I don't know that there is anything we can 'fix' to stop bots/maps from causing crashes.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Re: installing gungame 5.1 Crash my server :(

Postby lqhnybear » Tue Oct 26, 2010 8:21 pm

@Legerarmy

I want you to try to start your server with this map. It is a known working map with bots. I start my own server with it, with bots running.
gg_fy_snow.zip
Included Files:
gg_fy_snow.bsp.bz2
gg_fy_snow.bsp
gg_fy_snow.nav
gg_fy_snow.res
gg_fy_snow.txt
(347.32 KiB) Downloaded 497 times


This map definitely works with bots and the most current release of GG 5.1.488 and ES 2.1.1.360

If you do not know where to get the working copy of ES 2.1.1.360 go to this post as I have uploaded the modified ES there.
HnyBear's WhoreHouse - 207.210.253.104:27015
Image
lqhnybear

Private 1st Class
Private 1st Class
User avatar
 
Posts: 133
Joined: Thu Oct 08, 2009 4:48 am
Location: North Bay Village, Fl

Postby Shannon561 » Thu Jan 31, 2013 8:19 am

Hello,

I am having similar issues. i understand this is an old post but i cant seem to get it to run i have folllowed all the instructions here and have installed it exactlly the same but get a different fault here is what i get when i load gungame51

Console initialized.
Game.dll loaded for "Counter-Strike: Source"
[EventScripts] Loading Mattie's EventScripts Beta 2.1.1.371...
[EventScripts] Loaded successfully.
maxplayers set to 30
No '-replayserverdir' parameter found - using default replay folder.
Replay: Creating thread pool...succeeded.
Replay: Starting thread pool with 4 threads...succeeded.
Cleaning files from temp dir, "C:\SRCDS\css\cstrike\replay\server\tmp\" ...no fi
les removed.
Unknown command "r_decal_cullsize"
exec banned_user.cfg: file size larger than 1 MB!
exec banned_ip.cfg: file size larger than 1 MB!
Network: IP 192.168.1.100, mode MP, dedicated Yes, ports 27015 SV / 27005 CL
[EventScripts] Map Loading Mattie's EventScripts Beta 2.1.1.371...
[EventScripts] Loaded successfully.
'skill1.cfg' not present; not executing.
Executing dedicated server config file server.cfg
Attempted to create unknown entity type info_ladder!
Can't init info_ladder
Attempted to create unknown entity type info_ladder!
Can't init info_ladder
Initializing Steam libraries for secure Internet server
Logging into anonymous gameserver account.
.
[EventScripts Version Check] Server is up-to-date.
--------------------------------------------------------
sv_pure set to 2.
Note: Changes to sv_pure take effect when the next map is loaded.
--------------------------------------------------------
Server logging enabled.
Server logging data to file logs\L0131010.log
L 01/31/2013 - 17:16:55: Log file started (file "logs\L0131010.log") (game "C:\S
RCDS\css\cstrike") (version "5066")
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_roundtime" "8"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_c4timer" "35"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_freezetime" "10"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_startmoney" "16000"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "sv_tags" "startmoney"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "sv_tags" "startmoney"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_flashlight" "1"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_friendlyfire" "1"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "sv_tags" "friendlyfire,startmoney"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "mp_limitteams" "0"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "sv_accelerate" "5"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "sv_pausable" "1"
L 01/31/2013 - 17:16:55: server_cvar: "tv_relaypassword" "***PROTECTED***"
L 01/31/2013 - 17:16:55: Log file closed
Server logging disabled.
Game will not start until both teams have players.
Game will not start until both teams have players.
Dropped Ron from server (Punting bot, server is hibernating)
Connection to Steam servers successful.
Public IP is 1.44.77.66.
Assigned anonymous gameserver Steam ID [A-1:3998011395(3255)].
VAC secure mode is activated.
es_load gungame51
--------------------------------------------------------
sv_pure value unchanged (current value is 2).
--------------------------------------------------------
Server logging enabled.
Server logging data to file logs\L0131011.log
L 01/31/2013 - 17:17:26: Log file started (file "logs\L0131011.log") (game "C:\S
RCDS\css\cstrike") (version "5066")
L 01/31/2013 - 17:17:26: Log file closed
Server logging disabled.
Game will not start until both teams have players.
[1/7] Initializing GunGame 5.1.630...
[2/7] Executing configs...
[3/7] Executing custom configs...
[4/7] Parsing weapon orders...
[5/7] Registering commands...
[6/7] Starting sound system...
autokick is disabled for Irwin
[EventScripts] Loaded gungame51
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"

[GunGame] Weapon order: Default Weapon Order

[GunGame] +-------+-----------+---------------+
[GunGame] | Level | Multikill | Weapon |
[GunGame] +-------+-----------+---------------+
[GunGame] | 1 | 1 | glock |
[GunGame] | 2 | 1 | usp |
[GunGame] | 3 | 1 | p228 |
[GunGame] | 4 | 1 | deagle |
[GunGame] | 5 | 1 | fiveseven |
[GunGame] | 6 | 1 | elite |
[GunGame] | 7 | 1 | m3 |
[GunGame] | 8 | 1 | xm1014 |
[GunGame] | 9 | 1 | tmp |
[GunGame] | 10 | 1 | mac10 |
[GunGame] | 11 | 1 | mp5navy |
[GunGame] | 12 | 1 | ump45 |
[GunGame] | 13 | 1 | p90 |
[GunGame] | 14 | 1 | galil |
[GunGame] | 15 | 1 | famas |
[GunGame] | 16 | 1 | ak47 |
[GunGame] | 17 | 1 | scout |
[GunGame] | 18 | 1 | m4a1 |
[GunGame] | 19 | 1 | sg552 |
[GunGame] | 20 | 1 | aug |
[GunGame] | 21 | 1 | m249 |
[GunGame] | 22 | 1 | hegrenade |
[GunGame] | 23 | 1 | knife |
[GunGame] +-------+-----------+---------------+
Weapon Order changed to: Default Weapon Order. Restarting in 2 seconds!
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Game will not start until both teams have players.
Dropped Irwin from server (Kicked from server)
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
[7/7] Load completed. Restarting game...
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
--------------------------------------------------------
sv_pure value unchanged (current value is 2).
--------------------------------------------------------
Server logging enabled.
Server logging data to file logs\L0131012.log
L 01/31/2013 - 17:17:26: Log file started (file "logs\L0131012.log") (game "C:\S
RCDS\css\cstrike") (version "5066")
L 01/31/2013 - 17:17:26: server_cvar: "mp_friendlyfire" "0"
L 01/31/2013 - 17:17:26: server_cvar: "sv_tags" "gungame,nostats,startmoney"
L 01/31/2013 - 17:17:26: server_cvar: "sv_tags" "gungame,nostats,startmoney"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Unknown command "wait"
Missing shutdown function for Sys_InitAuthentication() : Sys_ShutdownAuthenticat
ion()
Missing shutdown function for S_Init() : S_Shutdown()
Missing shutdown function for Decal_Init() : Decal_Shutdown()
Missing shutdown function for InitStudioRender() : ShutdownStudioRender()
Missing shutdown function for StaticPropMgr()->Init() : StaticPropMgr()->Shutdow
n()
Missing shutdown function for modelloader->Init() : modelloader->Shutdown()
Missing shutdown function for InitMaterialSystem() : ShutdownMaterialSystem()
Missing shutdown function for HLTV_Init() : HLTV_Shutdown()
Missing shutdown function for g_Log.Init() : g_Log.Shutdown()
Missing shutdown function for ReplaySystem_Init( bDedicated ) : ReplaySystem_Shu
tdown()
Missing shutdown function for sv.Init( bDedicated ) : sv.Shutdown()
Missing shutdown function for g_GameEventManager.Init() : g_GameEventManager.Shu
tdown()
Missing shutdown function for NET_Init( bDedicated ) : NET_Shutdown()
Missing shutdown function for Key_Init() : Key_Shutdown()
Missing shutdown function for Filter_Init() : Filter_Shutdown()
Missing shutdown function for saverestore->Init() : saverestore->Shutdown()
Missing shutdown function for COM_Init() : COM_Shutdown()
Missing shutdown function for V_Init() : V_Shutdown()
Missing shutdown function for g_pCVar->Init() : g_pCVar->Shutdown()
Missing shutdown function for Cmd_Init() : Cmd_Shutdown()
Missing shutdown function for Cbuf_Init() : Cbuf_Shutdown()
Missing shutdown function for Con_Init() : Con_Shutdown()
Missing shutdown function for Memory_Init() : Memory_Shutdown()
Missing shutdown function for Host_Init( s_bIsDedicated ) : Host_Shutdown()
Missing shutdown function for Sys_InitMemory() : Sys_ShutdownMemory()
Missing shutdown function for Sys_Init() : Sys_Shutdown()
Missing shutdown function for COM_InitFilesystem( info.m_pInitialMod ) : COM_Shu
tdownFileSystem()

Please help anyone
Thank you very much :)
Shannon561

Recruit
Recruit
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 31, 2013 7:31 am

Postby satoon101 » Fri Feb 01, 2013 2:37 am

http://wiki.gungame.net/pages/Installation

Specifically look at the first point in the Known Issues section.

Also, one thing that I know can cause crashing is if you have bots set up incorrectly on your server. Make sure you do not use any of the "bot_add" commands, and instead use only bot_join_after_player and bot_quota.

Satoon
satoon101

Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1055
Joined: Thu Oct 09, 2008 4:27 pm

Previous


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests

cron